Iloveyou

En hel del gott & blandat

Publicerad 2013-04-29 19:06:19 i Allmänt,

Vaknade hos älskling, åkte hem, städade, och sen... vet ni vad? Fick jag ett anfall och gick till gymmet. Hur kunde detta hända? Tydlien ringer min klocka om att jag har ett gymkort bara det gånger pengarna dras. Så ungefär 1 gång i månaden.. Undrar hur mycket nytta en timme gör då? 
 
& bara för att jag varit så duktig att klara mig ifrån förkylning detta året så har jag nu en näsa som rinner. ATTANS! 
Skönt att gå till gymmet och kunna säga "jag tar det lungt, e lite förkyld" hahaha. Det är så man utnyttjar en förkylning!
 
Det känns nästan konstigt att va hemma i min lägenhet. Det finns så mycket att göra, jag borde diska, jag borde plugga, jag kan se tv, jag kan måla, jag kan läsa en bok men inget är riktigt tilltalande. Jag kan ju faktiskt plugga imorgon! jag går inte i skolan förän torsdag. 
 
Blev lite sugen på en resa, tänk att bara ta två veckor någonstans. men nä. bättre och vänta tills solen kommer till min balkong så kan jag blanda flashiga drinkar och sitta i min solstol. 10 minuter senare e jag glad att kunna gå in igen. Alla pengar spenderade var drinken.. :D
 
Men man kanske skulle klippa sig. jag vet inte. Så mycket som jag växt i mig själv senaste tiden borde jag göra nått fräckt. men som vanligt feg.. vi får väl se :)

Om

Min profilbild

Lotten :)

självsäker, snackig, glad =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela