Iloveyou

ensam helg :)

Publicerad 2008-04-27 16:33:29 i Allmänt,

helgen utan mamma då. hon e ju i Göteborg. hon har rngt minst 2 ggr om dagen. &ise har ju vatt här och "passat" mig, kört mig till jobbet. men idag ska hon först jobba sen ska hon åka hem så lotten e helt ensam hemma tonight ;) det e tur man e bra på att roa sigsjälv, haha. Joel kommer kanske en sväng.
det jag egentligen skulle skriva var att innan när jag snacka med mamma så sa hon att hon hade fått ett missat samtal från Mats. :s jag tänker bara: varrför? vrf ringer han henne inte mig? har han velat snacka med henne, då måste det av nått om mig. VAD? men sen tänker jag oxå att han säkert har råkat ringa utan att ha nån menning till det. & när hon sa det blev jag bara paff.. så jag undrar om hankommer ringa mig.

Hehe, jag & tanja skulle på gudstjänst i morse :) hihihi. vad jag e dum! vi gick kom dit & då skulle där va ett dop, det roliga var att jag visste att Kim & Jenny skulle döpa bella idag :D så jag fick träffa BELLA! hon va jättesöt & Kim e ju riktigt snygg :) hälsa ju på Ina & Dick klart =) & farmor sa jag med hej till :)

nu har jag nog inte så mycket mer att skriva än att joel precis skicka ett sms "ja kommer strax. <3"  & jag har fullt av fjärilar i magen. men det löser sig nog. =)

 / lotten.

Om

Min profilbild

Lotten :)

självsäker, snackig, glad =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela