Iloveyou

babbelmaja.

Publicerad 2008-11-14 18:23:22 i Allmänt,

Hejhej,  nu sitter jag här ensam hemma, för mamma är på 60tasbåten som man kallar det. jag har läst ut de sista 10 sidorna i Sista gången de sågs. & nu har jga börjat läsa på 16, Kär & Galen. jag har läst en fjärdedel, sbboken är bara 200 sidor. har jag tid över idag kanske jag börjar med en recension på första boken oxå. Idag e  det idol & jag ska kolla. : vet inte temat , men kevin klarar det säkert galant! hade tänkt ta lite glass och så, men så sugen jag är på mcdonkan. mnmen man ska väl stå över nån gång? fast ise kommer hem efter jobb & då kanske hon vill lägga på nått kilo, vad vet jag? Det känns som om att hela världen bara har saktat ner, jag får veta så mycket om olika personer attd et kan bli förmycke, jag hinner knappt med att göra ingenting. & just nu sätter skolan stor press på min simmning. tänk som det kan vara . Vi bestämde avslutningströjornas tryck idag, det blev en bild på en coca cola flaska som har en lite öppen kork där det sprutarut lite cola. hihi sen ska där så "nu pyser vi!" jag & Rasmus kom på den ;) haha. han e ju en av dom man liksom hade kunnat tänka sig gå i skolan med längre :) ÅÄh ja juste, pappa har ringt, i onsdes & så fråga hur det var & sånt skit, sen fråga han om jag ville hitta på nått i helgen men jag ville inte så jag sa det. & det känns så himmla bra.
Men juag längtar till nyår! verkligen! & julafton jag får bara hoppas att det inte blir jag & mamma som firar det hade varit för trist. men mamma har redan köpt en julklapp & jag kan inte lista ut det :P hihi.


IMORGON FÅR JAG SÅLT MIN MOPPE! & det känns så himmla bra :D 6500:- rakt ner i sparandet till bärbara data... hur mycket jag har sparat nu? noll. tråkigt men det är den tuffa sanningen. på torsda är det studiedag & jag tänkte att karlslundsbadet kunde vara en bra ide, om någon ville, eller laserdome? fika lite i stan kanske? eller ha pyjamas/film dag :D det hade varit mysigt. :) jag har nog inte mer att skriva just nhu men det kommer, det lovar jag :D har ni frågor om mitt absoluta oprivata privatliv så kommentera detta inlägget med frågan så svara jag gärna, på återseende =) Adios.

Om

Min profilbild

Lotten :)

självsäker, snackig, glad =)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela